• Volg ons op Facebook!

  APK-herinnering ontvangen?    Snel contact? Whatsapp: 06 15 13 23 66    Afspraak maken? Bel: 0515 231 691

  • Onderhoud

 Snel contact? Whatsapp: 06 15 13 23 66   Afspraak? Bel: 0515 231 691

  • Onderhoud

    Onderhoud

Auto onderhoud

"Grote of kleine onderhoudsbeurt of APK- keuring? Wij hebben alle kennis en techniek in huis voor vakkundig onderhoud aan uw auto"

Vakkundig en vriendelijk in auto onderhoud
Autobedrijf Kamstra is het juiste adres voor een kleine, grote beurt of APK-keuring. Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis in huis om uw auto optimaal te onderhouden en te repareren. Onze werkplaats is voorzien van alle denkbare moderne techniek.

Onderhoudsbeurt
Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van uw auto. De ene auto moet ieder jaar (of om de 20.000 km) onderhouden, de andere iedere 2 jaar (of om de 30.000 km). Via onze app weet u precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Bij ons is ieder automerk welkom, van Audi tot Volkswagen!

APK-keuring
Onze APK-keurmeesters voeren de APK-keuring uit en weten exact waar ze op moeten letten. Vanzelfsprekend werken wij volgens de officiƫle richtlijnen van het RDW.

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of APK-keuring? Gebruik onze afspraak planner!

Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud? Geen probleem!
Leenauto:
Uw auto voor de apk, of een beurt? Dan biedt Autobedrijf Kamstra u de gelegenheid om gebruik te maken van onze leenauto. Met volle tank mee, en met volle tank inleveren. Het gemak, terwijl uw auto gereed wordt gemaakt.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de leenauto af te tanken bij inlevering, dan zal Autobedrijf Kamstra dit voor uw verrichten en worden de tankkosten meegenomen op uw factuur. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij verzorgen de rest voor u.

logo Autobedrijf Kamstra

Contactgegevens

Autobedrijf Kamstra
Kalkovens 13
8754 GP Makkum

T: 0515 - 231 691
M: 06 - 117 717 24
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.