• Volg ons op Facebook!

  APK-herinnering ontvangen?    Snel contact? Whatsapp: 06 15 13 23 66    Afspraak maken? Bel: 0515 231 691

 Snel contact? Whatsapp: 06 15 13 23 66   Afspraak? Bel: 0515 231 691

  • Onderhoud

    Onderhoud

  • Onderhoud

Automaatbak spoelen en reinigen

Autobedrijf Kamstra beschikt over een geavanceerd spoelautomaat met een krachtig reinigingsproces waarmee onze professionals in de werkplaats uw automaatbak spoelen, reinigen en voorzien van verse vloeistof. Het spoelen gebeurt op een dynamische manier waarbij de oude vloeistof in combinatie met een krachtige reiniger door het hele systeem, inclusief de koppelomvormer, wordt gepompt bij een draaiende motor. Door tijdens het spoelen alle versnellingen van de automaat te bedienen wordt het volledige systeem van A tot Z gereinigd.

Voorkom reparaties aan uw automaatbak

Het niet regelmatig spoelen, reinigen en verversen leidt tot vervuilde olie en een slechte smerende werking. Deze factoren veroorzaken op termijn storingen wat leidt tot dure reparaties en revisies. Voorkomen is beter dan genezen!

Wat wordt er uitgevoerd?

We flushen uw automaat door deze aan te sluiten aan ons flushapparaat. Bij het flushen wordt een speciaal flushmiddel toegevoegd. Wanneer mogelijk vervangen we het ATF-oliefilter. Uiteraard verversen wij ook de automaatbak olie. We spoelen dus niet alleen uw automatische transmissie. Ook de automaatbak olie wordt ververst.

 

logo Autobedrijf Kamstra

Contactgegevens

Autobedrijf Kamstra
Kalkovens 13
8754 GP Makkum

T: 0515 - 231 691
M: 06 - 117 717 24
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.