Automaatbak spoelen en reinigen

“Specialist in het spoelen en reinigen van uw automaatbak”

Autobedrijf Kamstra beschikt over een geavanceerde spoelautomaat met een krachtig reinigingsproces waarmee onze professionals in de werkplaats uw automaatbak spoelen, reinigen en voorzien van verse vloeistof.

Het spoelen gebeurt op een dynamische manier waarbij de oude vloeistof in combinatie met een krachtige reiniger door het hele systeem, inclusief de koppelomvormer, wordt gepompt bij een draaiende motor. Door tijdens het spoelen alle versnellingen van de automaat te bedienen wordt het volledige systeem van A tot Z gereinigd.

PLAN ONLINE AFSPRAAK

Voorkom reparaties aan uw automaatbak

Het niet regelmatig spoelen, reinigen en verversen leidt tot vervuilde olie en een slechte smerende werking. Deze factoren veroorzaken op termijn storingen wat leidt tot dure reparaties en revisies. Voorkomen is beter dan genezen!

Wat wordt er uitgevoerd?

We flushen uw automaat door deze aan te sluiten aan ons flushapparaat. Bij het flushen wordt een speciaal flushmiddel toegevoegd. Wanneer mogelijk vervangen we het ATF-oliefilter. Uiteraard verversen wij ook de automaatbak olie. We spoelen dus niet alleen uw automatische transmissie. Ook de automaatbak olie wordt ververst.

Werkplaats afspraak
PLAN AFSPRAAK
Direct contact
VRAAG STELLEN
Onze occasions
BEKIJK VOORRAAD
Monteren trekhaak
TREKHAAK MONTAGE
X