“Voordelig een auto huren bij Autobedrijf Kamstra”

Op zoek naar een huur auto voor een korte of langere periode? Dan bent u bij Kamstra aan het juiste adres. Autobedrijf Kamstra verhuurt auto’s voor de particulieren en klein zakelijke markt. Het besluit om te starten met autoverhuur is genomen om daarmee tegemoet te komen aan de veranderde mobiliteitsbehoeften. Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Onze auto’s zijn betrouwbaar, altijd beschikbaar en hebben een scherpe prijs.

Autobedrijf Kamstra heeft een ruim aanbod veilige en betrouwbare auto’s die er voor zorgen dat u onbezorgd kan rijden. U staat bij ons centraal, waardoor wij een ruime keuze aan huurmogelijkheden hebt. Variërend van het huren van een auto voor één dag tot het huren van een auto voor langere periode, Kamstra staat voor u klaar. Is het lastig om de auto op te halen of om weer terug te brengen? Dat is voor Autobedrijf Kamstra geen probleem. Wij halen zonder problemen de auto voor u op.

De voordelen van autoverhuur bij autobedrijf Kamstra

Voor particulieren:
Bij Autobedrijf Kamsta hebben we een ruim aanbod huur auto’s. Mocht u gaan verhuizen, een weekendje weg met familie of op wintersport? Bij ons is altijd de juiste auto beschikbaar.

Voor de zakelijke markt:
Tijdelijke mobiliteitsbehoefte voor kortere of langere termijn? Autobedrijf Kamstra biedt u altijd de beste oplossing, dag- of weekverhuur of shortlease (huur voor meerdere maanden) zijn de mobileitsoplossingen voor de zakelijke rijder.

Heeft u nog vragen over onze autoverhuur mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaand formulier: