Autoverhuur

“Voordelig een auto huren bij Autobedrijf Kamstra”

Autobedrijf Kamstra is gestart met autoverhuur voor de particulieren en klein zakelijke markt. Het besluit om auto’s te verhuren is genomen om daarmee tegemoet te komen aan de veranderde mobiliteitsbehoeften. Er zijn steeds meer particulieren en ondernemers die kiezen voor huur op het moment dat er een (extra) auto nodig is. Mits zij kunnen rekenen op betrouwbaarheid, beschikbaarheid en een scherpe prijs. Aan deze vraag, kunnen wij als Autobedrijf Kamstra voldoen.

Autobedrijf Kamstra heeft stuk voor stuk veilige en betrouwbare auto’s welke u altijd van A naar B helpen. Omdat u bij ons centraal staat, bieden wij keuze aan huurmogelijkheden, variërend van het huren van een auto voor één dag tot het huren van een auto voor langere periode. Komt het lastig uit om de auto zelf op te halen of terug te brengen? Geen probleem. Dan halen wij de auto toch even op?

PLAN ONLINE AFSPRAAK

De voordelen van autobedrijf Kamstra

Voor particulieren:
Verhuizen, een weekendje weg met familie of op wintersport met vrienden? Bij ons altijd een auto beschikbaar.


Voor de zakelijke markt:

Tijdelijke mobiliteitsbehoefte voor kortere of langere termijn? Autobedrijf Kamstra biedt u altijd de beste oplossing, dag- of weekverhuur of shortlease (huur voor meerdere maanden) zijn de mobileitsoplossingen voor de zakelijke rijder.

Werkplaats afspraak
PLAN AFSPRAAK
Direct contact
VRAAG STELLEN
Onze occasions
BEKIJK VOORRAAD
Monteren trekhaak
TREKHAAK MONTAGE
X