“Autobedrijf Kamstra ontzorgt!”

Niet alleen voor service of de aankoop van een auto kunt u bij ons terecht. Ook helpen we u graag bij het vinden van een passende verzekering bij uw auto. Bij ons is een verzekering op maat geen enkel probleem!

Het verzekeren van uw auto is erg belangrijk en wettelijk verplicht. Het verzekeren van uw auto zorgt er voor dat u onbezorgd kan rijden. Daarbij is het verstandig om kritisch te kijken naar de verzekeringsdekking voor uw auto en aanvullende verzekeringen, zodat deze nooit dubbel verzekerd zijn.

Waarom Autobedrijf Kamstra?

Bij het afsluiten van een verzekering komt veel kijken. Zo zijn er verschillende soorten verzekeringen en verschillende verzekeringsmaatschappijen. Om te zorgen dat u goed verzekerd bent, u niet te veel betaald voor de verzekering en een verzekering hebt die bij u past, helpt Autobedrijf Kamstra. We gaan graag met u in gesprek, zodat u verzekerd bent van de juiste verzekering. Wij helpen u met het informeren naar de voorwaarden van de gekozen verzekeringsmaatschappij, zodat u alle informatie op een rijtje hebt.

Wanneer u een offerte voor uw autoverzekering wilt hebben, kunt u contact opnemen met onze verkoopadviseur of vul onderstaand formulier in.