“Grote of kleine onderhoudsbeurt of APK-keuring? Wij hebben alle kennis en techniek in huis voor vakkundig onderhoud aan uw auto”

Vakkundig en vriendelijk in auto onderhoud

Autobedrijf Kamstra is het juiste adres voor een kleine, grote beurt of APK-keuring. Onze vakkundige medewerkers hebben alle kennis in huis om uw auto optimaal te onderhouden en te repareren. Onze werkplaats is voorzien van alle denkbare moderne techniek.

Onderhoudsbeurt

Regelmatig onderhoud voorkomt problemen en verlengt de levensduur van uw auto. De ene auto moet ieder jaar (of om de 20.000 km) onderhouden, de andere iedere 2 jaar (of om de 30.000 km). Via onze app weet u precies wanneer uw auto onderhoud nodig heeft. Bij ons is ieder automerk welkom, van Audi tot Volkswagen!

APK-keuring

Onze APK-keurmeesters voeren de APK-keuring uit en weten exact waar ze op moeten letten. Vanzelfsprekend werken wij volgens de officiële richtlijnen van het RDW.

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of APK-keuring? Gebruik onze afspraak planner!

Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud?

Uw auto voor de apk, of een beurt? Dan biedt Autobedrijf Kamstra u de gelegenheid om gebruik te maken van onze leenauto. Met volle tank mee, en met volle tank inleveren. Het gemak, terwijl uw auto gereed wordt gemaakt.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de leenauto af te tanken bij inlevering, dan zal Autobedrijf Kamstra dit voor uw verrichten en worden de tankkosten meegenomen op uw factuur. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij verzorgen de rest voor u.

Vragen over de APK?

Heeft u vragen over de duur of kosten van het onderhoud? Neem dan contact op via onderstaand formulier.