Nooit meer onverwachte kosten voor een reparatie dankzij het Auto Onderhoud Plan.

Bent u bang voor een hoge rekening na een onderhoudsbeurt of bang dat u veel geld betaalt bij de APK keuring. Dan bent u bij Autobedrijf Kamstra aan het juiste adres voor het Auto Onderhoud Plan.

Met het Auto Onderhoud Plan bent u verzekerd van regelmatig onderhoud en wordt uw auto op tijd van een apk keuring voorzien. Hoe dit in zijn werk gaat is simpel. U betaalt een vast bedrag per maand en wij zorgen dat uw auto regelmatig wordt onderhouden en gerepareerd wordt. 

Het Auto Onderhoudsplan heeft vele voordelen. Zo blijft u altijd financieel op de hoogte en betaalt u niet onnodig veel voor onderhoud. Niet alleen heeft dit voordelen voor uw portemonnee, maar ook voor uw auto. Met het Auto Onderhoudsplan voorkomt u achterstallig onderhoud van uw auto. Hierdoor blijft uw auto altijd in optimale conditie.

Naast het onderhoud en de apk zitten in het Auto Onderhoud Plan ook nog het:

  • Vloeistoffen kosteloos bijvullen (wanneer nodig)
  • Europese pechhulppas (inclusief pechhulp aan huis)
  • Zomer- en wintercheck
  • Defecte interieurverlichting kosteloos vervangen

Mocht uw auto onderhoud nodig, hebben dan halen we uw auto op en brengen we deze na reparatie weer bij u terug. In de tussentijd krijgt u van ons vervangend vervoer, zodat u altijd mobiel bent.

Bereken direct de kosten van het onderhoudsplan voor uw auto

Vragen over het onderhoudsplan?

Heeft u vragen over de kosten of de voorwaarden voor het plan? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.