“Krasje, deuk of grote autoschade?”

Ook voor schadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. Schade aan uw auto is natuurlijk een vervelende zaak. Daarom willen wij u zo snel en vakkundig mogelijk van dienst zijn. Van kleine herstel werkzaamheden zoals spotrepair, ruitschade en het restylen van een klein deukje tot een grote schade. Dit doen we via ons eigen schadebedrijf, zo bent u verzekerd van de beste service.

Waarom autobedrijf Kamstra bij schadeherstel?

Autobedrijf Kamstra verzorgt in veel gevallen de afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij. Door onze kennis en expertise kunnen we u ontzorgen en al uw vragen beantwoorden. Zodat u binnen afzienbare tijd weer veilig in uw vertrouwde auto de weg op kan. Uiteraard kunt u tijdens de herstel periode van uw auto gebruik maken van ons gratis vervangend vervoer.

Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud aan uw auto? Geen probleem! Autobedrijf Kamstra heeft altijd een leenauto op voorraad.

Leenauto

Uw auto voor de apk, of een beurt? Dan biedt Autobedrijf Kamstra u de gelegenheid om gebruik te maken van onze leenauto. Met volle tank mee, en met volle tank inleveren. Het gemak, terwijl uw auto gereed wordt gemaakt. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de leenauto af te tanken bij inlevering, dan zal Autobedrijf Kamstra dit voor uw verrichten en worden de tankkosten meegenomen op uw factuur. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij verzorgen de rest voor u.

Vragen

Heeft u vragen over de kosten het herstellen van uw schade of wilt u meer informatie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.