Schadeherstel

“Krasje, deuk of grote autoschade?”

Ook voor autoschade herstel bent u bij ons aan het juiste adres. Schade aan uw auto is natuurlijk een vervelende zaak. Daarom willen wij u zo snel en vakkundig mogelijk van dienst zijn. Van kleine herstel werkzaamheden zoals spotrepair, ruitschade en het restylen van een klein deukje tot een grote schade( via eigen schadebedrijf).

Ook verzorgen wij in veel gevallen de afwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij. Zodat u binnen afzienbare tijd weer veilig in uw vertrouwde auto de weg op kan. Uiteraard kunt u tijdens de herstel periode van uw auto gebruik maken van ons gratis vervangend vervoer.

Vervangend vervoer bij reparatie of onderhoud? Geen probleem!

PLAN ONLINE AFSPRAAK

Leenauto

Uw auto voor de apk, of een beurt? Dan biedt Autobedrijf Kamstra u de gelegenheid om gebruik te maken van onze leenauto. Met volle tank mee, en met volle tank inleveren. Het gemak, terwijl uw auto gereed wordt gemaakt. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de leenauto af te tanken bij inlevering, dan zal Autobedrijf Kamstra dit voor uw verrichten en worden de tankkosten meegenomen op uw factuur. Het enige wat u hoeft te doen is contact met ons opnemen, wij verzorgen de rest voor u.

Werkplaats afspraak
PLAN AFSPRAAK
Direct contact
VRAAG STELLEN
Onze occasions
BEKIJK VOORRAAD
Monteren trekhaak
TREKHAAK MONTAGE
X