Zoekt u mogelijkheden om uw verenigingskas extra te financieren?

Maak uw leden dan warm voor de sponsoractie van Autobedrijf Kamstra!

Sponsorgeld voor uw vereniging

Als sportvereniging is sponsorgeld meer dan welkom om te kunnen groeien en uw leden alles te kunnen bieden op sportgebied. AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra wil uw sportvereniging hier graag bij ondersteunen. Daarom komen wij met een uniek sponsorconcept! Een concept waarbij al uw leden met hun auto sponsorcheques kunnen verzamelen en direct voor extra geld in uw kas zorgen. Het succes bepaalt u zelf. Hoe meer leden u kunt enthousiasmeren, des te meer geld voor uw vereniging. Dus vertel iedereen over de actie, stimuleer uw leden en haal extra geld voor uw club op!

Hoe werkt het?

 • Leden die hun auto voor een onderhoudsbeurt en/of reparatie bij AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra brengen, krijgen een sponsorcheque.
 • Deze sponsorcheque bedraagt altijd 5% van de totale factuur inclusief BTW met een maximum van € 50,- per factuur.
 • AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra zet dit bedrag op de sponsorcheque die per direct aan uw lid wordt meegegeven.
 • Uw leden geven deze sponsorcheques bij uw vereniging af.
 • Aan het einde van ieder kwartaal kunt u alle verzamelde sponsorcheques bij AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra verzilveren en maken wij het sponsorgeld direct aan uw verenging over.

Voordelen voor u

U krijgt elk kwartaal dus een extra sponsorbedrag. Hoeveel dit is hangt af van de leden die sponsorcheques verzamelen bij AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra en deze bij u inleveren. Spoor uw leden dus aan om met hun auto uw club te sponsoren. De promotiematerialen om deze actie onder uw leden onder de aandacht te brengen, krijgt u van ons.

Voordelen voor uw leden

Leden kunnen uw club ondersteunen zonder dat dit hun (extra) geld kost. Een makkelijke manier om hun favoriete club nog eens extra te ondersteunen. Daarnaast profiteren zij nog van vele extra voordelen.

Uw leden die bij AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra komen, krijgen namelijk:

 1. Gratis jaarlijkse zomervakantiecheck en wintercontrole
 2. Gratis haal- & breng service
 3. Gratis leenauto voor particulieren en bedrijven.
 4. Gratis mobiliteit service (bij een grote beurt).

Doet u mee?

Meedoen met deze sponsoractie is heel simpel. U kunt ons mailen op info@autobedrijfkamstra.nl met daarin uw gegevens, contactpersoon, rekeningnummer en uw logo.

Wij zorgen ervoor dat u dan zo snel mogelijk de gratis promotiematerialen (flyers en posters) voor de sponsoractie ontvangt.

De voorwaarden:

 • De sponsoractie is bedoeld om op een leuke manier lokale sportverenigingen te ondersteunen met financiële middelen.
 • De sportvereniging krijgt gratis promotiemateriaal (posters en flyers) aangeleverd van AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra.
 • De sportvereniging zorgt er zelf voor dat deze promotiematerialen goed verspreid worden door zelf actief te flyeren, posters op te hangen in het sportcomplex, actie onder de aandacht te brengen via social media enz.
 • Elk lid van de vereniging die de auto voor een onderhoudsbeurt of reparatie naar AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra brengt heeft recht op een waardecheque van 5% op de totale factuur inclusief BTW met een maximum van € 50,- per factuur.
 • Elk lid moet zelf vragen om de waardecheque en ontvangt deze tegelijkertijd met de factuur.
 • De waardecheque geldt niet op tussentijds vloeistoffen bijvullen en voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte personen- of bedrijfsauto.
 • De sponsorcheques zijn 4 maanden geldig; lever ze dus op tijd in!
 • De sportvereniging levert de sponsorcheques aan het einde van het kwartaal in bij AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra en krijgt direct geld (uiterlijk 1 maand na het einde van het kwartaal).
 • U kunt schriftelijk aan AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra doorgeven op welk giro-/of banknummer het gesponsorde bedrag moet worden overgemaakt.
 • Schriftelijke aanvraag voor deelname moet voorzien zijn van contactgegevens, bankrekeningnummer en logo. De samenwerking gaat pas van start na bevestiging van AUTOEXCELLENT Autobedrijf Kamstra.
 • Bij eventueel geconstateerd misbruik zal uw vereniging per direct door ons worden geroyeerd en zonder enige verdere vergoedingen van verdere deelname worden uitgesloten.